Du skal få mange flere nyttige og morsomme funksjoner i Skjer-i!

Skjer-i er laget av to nerder med mange idéer, men de viktigste kommer fra de som bruker tjenesten. Vi mener Skjer-i er nyttig nå, men den skal bli mye bedre. Her kan du se noen av funksjonene vi har planlagt å lage etterhvert som vi får flere kommuner med på laget.

Vi bruker "arrangement" i vid forstand. Vi tenker på alt fra treninger og medlemsmøter til større arrangementer som konserter eller folkemøter når vi bruker ordet.

Følge arrangør

Du skal kunne "følge" arrangører som interesserer deg spesielt. Enten fordi dens arrangementer er av interesse for deg, fordi du er medlem, eller fordi sønnen din spiller på laget. Og dersom noe endres, et nytt arrangement blir lagt inn, dato endres, eller det blir avlyst, så skal du få et varsel om det på din telefon, eller på e-post.

Vi håper og tror at dette vil gjøre Skjer-i til et godt verktøy for idrettslag og andre.

Kjøpe billett til arrangement

Vi vil gjøre det mulig for deg å selge, eller kjøpe billetter til arrangementer rett fra appen eller nettsiden. Dette er noe mange arrangører ønsker seg. Det kan være alt fra billetter til den lokale revyen, kunstutstillingen eller en større konsert.

Personlig visning

Når du bruker Skjer-i skal det du ser være av interesse for deg. Dette er noe vi kommer til å jobbe mye med i lang tid, men jo mer du bruker tjenesten, jo bedre vil din personlige visning bli. Og jo flere som bruker Skjer-i, og her tenker vi kanskje særlig på arrangører, jo bedre kan det bli.

Hjelp til å huske arrangementer

Vi skal gjøre det mulig å lagre et arrangement du vil huske i kalenderen på din telefon, eller du skal be appen sende deg en påminnelse på e-post når tiden for arrangementet nærmer seg.

Tjenesten skal også minne arrangører på at de må huske å legge inn sine arrangementer. Dette skal vi lage i tett samarbeid med flere arrangører. Har du innspill eller ønsker, send oss en epost på FINNES_IKKE@EXAMPLE.COM.

Pen utskrift av arrangement

F.eks hvis du vil henge opp en lapp for arrangementet på oppslagstavlen i nærbutikken. Du skal få en pen og oversiktlig utskrift som du kan bruke for å markedsføre arrangementet. Etterhvert skal du kunne velge utseende og farger også for utskriften.

Har du et festival, utstilling eller annet som går over flere dager? Vi skal gjøre det mulig å skrive ut en side med en liste over arrangementer.

Widget på din hjemmeside

Vi skal lage widgets som passer for ditt behov. Vi har i dag noen enkle widgets som du kan se her: FINNES IKKE LENGER

Målet er at når du legger inn et arrangement i Skjer-i, så skal det spre seg til flest mulig. Har du en annen hjemmeside for foreningen? Da skal du lett kunne finne en widget som passer for ditt behov. Slik at du ikke lenger trenger å liste opp hva som skjer på siden din, men kan legge det inn i Skjer-i, og så kommer det automatisk opp på nettsiden din.

Bedre deling på Facebook

Har du et arrangement du ønsker å dele på Facebook, så skal dette kunne gjøres så bra og enkelt som mulig. Vi har denne funksjonaliteten inne på nettsiden i dag, men vi vil også gjøre det mulig i mobil-appen. Og vi vil gjøre den bedre enn den er i dag.

Integrasjon med Facebook og Instagram

Vi har lyst til å gjøre det slik at bilder tagget med en Instagram hashtag definert av arrangøren (f.eks: #skjeri123), vises automatisk på siden til arrangementet i Skjer-i. På den måten kan arrangører la alle som ønsker å bidra med bilder gjøre det på en enkel og morsom måte.

Tilsvarende har vi lyst til å gjøre for Facebook. Hvis noen deler eller kommenterer arrangementet kan vi vise dette rett på arrangementsiden i Skjer-i.

Lag og foreninger får enkelt en egen hjemmeside

Når du registrerer en ny arrangør, f.eks "Toppen skolekorps", får du en egen hjemmeside for denne. Hvis arrangøren for eksempel har Aremark som hjemkommune, vil nettsiden være å finne på skjer-i.no/aremark/toppen-skolekorps.

I dag kan du bare legge til et bilde, legge til beskrivelse og lage arrangementer, men om ikke lenge vil du under på denne siden også få en egen blogg. Når det er klart kan du f.eks legge ut nyheter om arrangøren, eller du kan skrive litt om hvordan kampen gikk eller konserten var. Bloggen skal være enkel, slik at den er like god å lese i mobil-appen som på nettsiden. Vi kommer sannsyligvis også til å gjøre det mulig å laste opp bilder til en blogg-post.

Åpne API-er

Vi vil lage åpne API-er som gjør det mulig for andre å f.eks lage en ny mobil-app for spesielle typer arrangementer. Igjen, målet er å lagre mest mulig som skjer på et sted, og spre det på flest mulig måter.

Idéer og innspill

Har du idéer, ros, ris eller annet? Vi blir veldig glade for alle henvendelser. Send en epost til FINNES_IKKE@EXAMPLE.COM, vi svarer så snart vi kan.