Skjer-i er en app og webtjeneste som hjelper deg med å finne ut hva som skjer i ditt nærmiljø.

Hvorfor?

Vi fant ut at vi stadig gikk glipp av arrangementer vi gjerne ville deltatt på.

Den konserten vi leste om i avisen, men som ble glemt når dagen kom. Quiz-arrangementet noen skrev om på Facebook, når var det igjen? Og hvordan finner jeg det igjen? Når var den fiskekonkurransen jeg hørte om? Var den i går sier du?

Trenger det å være så vanskelig? Hvorfor kan jeg ikke bare åpne en app på mobilen, eller i det minste gå til én nettside og finne alt som skjer i nærheten av meg?

Vi fant ut at mange andre sliter med det samme. "Skjer-i" er vårt forsøk på å løse problemet.

Skjer-i på mobilen

Vi ønsker at det skal være morsomt og lett å finne ut hva som skjer ved hjelp av mobilen.

Appen er enkel nå, men vi skal videreutvikle den slik at du kan få påminnelser, varslinger ved nye events i nærheten av deg, lagre arrangementer i mobilens kalender, og mye mer. Den er tilgjengelig for Android, og iPhone/iPad.

Lag og foreninger

Skjer-i er ikke bare for arrangementer som er for alle.

Vi tenker ikke på tannlegetimen og slike ting, men for eksempel på:

  • Styremøtet i Teaterlaget
  • Foreldremøtet i sønnens håndballag
  • Medlemsmøtet i fotoklubben
  • Fotballtreningen
  • FAU-møtet

Vi lar alle arrangører få sin side i Skjer-i. På denne siden kan de legge ut alt de vil, men de arrangementene som er "interne", vises kun her. Så, da er det mulig å søke seg frem til f.eks Fotoklubben og finne neste medlemsmøte.

For å gjøre det enkelt å finne tilbake til en arrangørs side, skal vi tilby mulighet for å "følge" arrangører.

Skjer-i fremtiden

For at Skjer-i skal bli bra må mange bruke app eller webside for å finne ut hva som skjer. Og mange må bruke Skjer-i for å fortelle om sine arrangementer.

Synes du Skjer-i høres ut som et nyttig verktøy, last ned appen, og besøk Skjer-i.no ofte, og ikke minst; husk å legge inn alle arrangementer.

Vårt bidrag videre, er at vi skal gjøre det vi kan for at det er lett og morsomt å bruke Skjer-i, og vi skal holde tjenesten fri for reklame og andre ting du misliker.

Idéer og innspill

Har du idéer, ros, ris eller annet? Vi blir veldig glade for alle henvendelser. Send en epost til NOTHING HERE :-), vi svarer så snart vi kan.

Skjer-i AS

Skjer-i eies av Skjer-i AS (som ikke finnes lenger).